Η εταιρία μας

Το 2007 o Νικόλας Μαρκόπουλος , ειδικός σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου και marketing , ιδρύει την ΤΑΛΩΣ το 2008 αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της άγνωστης τότε εταιρίας Kaspersky Lab. στην Ελλάδα. Το 2009 Η ΤΑΛΩΣ ΕΣΠ Ε.Π.Ε ως αποκλειστικός διανομέας καθιερώνει το Ρωσικό brand στις καρδιές των Ελλήνων ως την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση.

Σήμερα οι Έλληνες γνωρίζουν ότι το brand Kaspersky Lab. είναι συνυφασμένο με την ΤΑΛΩΣ , έχοντας προστατέψει περισσότερους από 500.000 χρήστες και εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρεία έχει πολάκις βραβευτεί για το έργο της και έχει αναλάβει σημαντικά έργα και προγράμματα προστασίας από απειλές του διαδικτύου και κακόβουλα λογισμικά.

Η Kaspersky Lab είναι μια παγκόσμια εταιρία στον τομέα του κυβερνοχώρου που γιόρτασε την 20ή επέτειό της το 2017. Η προηγμένη τεχνογνωσία της Kaspersky Lab στον τομέα των διαδικτυακών απειλών, μετατρέπεται συνεχώς σε λύσεις και υπηρεσίες ασφάλειας για την προστασία των επιχειρήσεων, των κρίσιμων υποδομών, των κυβερνήσεων και των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο.

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ασφάλειας της εταιρείας περιλαμβάνει την προστασία των endpoints και μια σειρά εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών ασφάλειας για την καταπολέμηση των εξελιγμένων και εξελισσόμενων ψηφιακών απειλών. Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια χρήστες προστατεύονται από τις τεχνολογίες της Kaspersky Lab και βοηθάμε 270.000 εταιρικούς πελάτες να προστατεύουν ότι πιο σημαντικό για αυτούς.